Categories
 
Currency
 
Bestsellers
 
Shopping Cart
0 items
 
Tudung Bawal Manik

Dapatkan koleksi fesyen tudung terbaru 
Tudung
Bawal Manik

tudung bawal manik atas kepala

 

Dapatkan Harga Borong
Diskaun sehingga 60%!

Klik: 
Kupon Diskaun



Penghantaran PosLaju
PERCUMA

ke Seluruh Malaysia!



Interview Live on TV
*malu* :)





Ada Facebook?
Add lah kami.

Klik:

 

 

Tudung Bawal Manik - Spiral

Tudung Bawal Manik - Spiral
Click to enlarge
Price: RM79.00 RM59.00
Availability: In Stock
Model: BM-SPR
Average Rating: Not Rated

Available Options:
Color:

Share This

Gaya fesyen tudung terkini!
Tudung bawal hand-made yang sangat eksklusif dengan kilauan manik cantik.

Corak Manik: Spiral
Kedudukan Manik: Atas Kepala (Center) & Belakang

[Untuk lihat contoh gambar lain, sila klik 'Additional Image' (jika ada)]
[Untuk lihat pilihan warna yang masih ada dalam stok, sila klik 'Color']

Manik di atas kepala menaikkan seri tudung - cantik di bawah lampu/matahari.
Manik di bahagian belakang mencantikkan lagi tudung - nampak eksklusif dan unik.

Bentuk tudung segi empat sama - jangan risau sebab free size (lihat gambar).
Saiz bidang 45 inci - just nice untuk cara pakai tudung, bukan selendang, tudung lilit, atau scarf / shawl labuh.

Fabrik: Kain Bawal Jepun original
- berkualiti tinggi, tiada ropol / ruffle, benang lembut, tak berbulu
- bukan material kain yang murah (bukan chiffon, satin, lace, thai silk, songket, cotton, lycra, denim, atau sutera yg panas)
- sejuk dipakai, plain tanpa tone, senang dibentuk

*Tudung bawal ni evergreen, boleh digayakan untuk semua jenis fashion pakaian (baju kurung, kebaya, kaftan, t-shirt, kemeja, jubah muslimah, blouse).
*Kadang-kadang tudung awning (macam tudung ariani atau tudung fareeda) boleh buatkan perempuan nampak tua sikit, tapi tudungbawal ni sentiasa buatkan kita nampak ayu dan muda :).

Manik: Manik Berkualiti
- batu manik, kristal swarovski / labuci berkilat, tahan lama
- cucian tangan sahaja dengan mild soap dan tanpa serbuk peluntur

*Semua manik dijahit tangan oleh tukang jahit (handmade), bukan sulaman mesin.
*Memang ambil masa yang lama nak siapkan tempahan jahitan manik
.
*Lebih cantik dari tudung sulaman kerawang kelantan / indonesia yang biasa.

Stok terhad! Dapatkan sementara stok masih ada.
*harga termasuk penghantaran percuma ke seluruh Malaysia dengan PosLaju.
*sesuai untuk kegunaan sendiri atau dijadikan hadiah kepada keluarga dan rakan.
*juga untuk hari raya, majlis dinner, tunang, nikah, set pengantin perkahwinan.
*pakai hari-hari untuk keluar atau pergi ofis pun boleh juga :).

Nak jual / berniaga bisnes tudung? Jadilah pemborong tudung murah.
*pembelian borong (3 unit ke atas, boleh campur) dapat harga borong dengan diskaun tambahan.
*lagi banyak borong tudung, lagi murah harga discount.
boleh juga kongsi dengan kawan-kawan lain :).

  • Beli 3-5 helai: RM40 sehelai - masukkan coupon code BUY3TO5 semasa checkout
  • Beli 6-9 helai: RM36 sehelai - masukkan coupon code BUY6TO9 semasa checkout
  • Beli 10-19 helai: RM33 sehelai - masukkan coupon code BUY10TO19 semasa checkout
  • Beli 20 helai dan ke atas: RM29 sehelai! - masukkan coupon code BUY20ABV semasa checkout

Jangan malu-malu untuk bertanya/membeli dari butik kami ye :)
*setiap hari, kami terima puluhan order dan pertanyaan mengenai beli tudung online. Kalau kami lambat reply, harap dapat tunggu ye. Kami akan uruskan pembelian anda segera.

Design corak koleksi tudung-tudung di sini sentiasa bertukar.
*Boleh bookmark kedai tudung tudungshop.lot.my ini dengan menekan Ctrl + D serentak.
*Dan jangan lupa add kami di Facebook di www.facebook.com/tudungbawalmanik supaya sentiasa up-to-date dengan design tudung terbaru.

Write Review
Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad            Good

Enter the code in the box below:

Tudung Bawal Manik - Spiral
Click to enlarge